La Rustica

Selskabslokaler med plads til 100 gæster

festlokaler inklusiv mad til selskaber

Hos La Rustica har vi plads til større selskaber på helt op til 100 personer i alle vores tre restauranter i henholdsvis Roskilde, Ringsted og Ballerup. Vores selskabslokaler kan bruges til enhver anledning, hvad enten det måtte være:

  • Brunch
  • Barnedåb
  • Fødselsdag
  • Firmafest eller andre events
  • Bryllup
  • Konfirmation

Menuen til dit selskab

Menuen til din selskabsmiddag kan enten sammensættes ud fra vores a la carte-menu, vores brunch, eller den kan skræddersys helt ud fra dine særlige ønsker. Vores kokke har især en stor forkærlighed for det italienske køkken, som er den mad, vi serverer i vores restauranter, men vi tilbereder gerne lige netop den menu, som du kunne tænke dig til dit arrangement. Vi hjælper dig gerne med at sammensætte den rette menu til dit selskab, hvis du har brug for inspiration, ideer eller hjælp til menuen. Sammen finder vi frem til den helt rigtige løsning, der lever op til dine ønsker i forhold til smag, serveringsform og ikke mindst pris.

Hvad koster det at holde din fest hos os?

Vores priser på leje af et af vores selskabslokaler varierer og afhænger blandt andet af, hvor mange timer du ønsker at leje lokalet i, og hvilken menu du ønsker at få serveret for dine gæster.

Kontakt os og indhent et tilbud eller hør mere om vores selskabslokaler

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores selskabslokaler, hvis du har nogle spørgsmål omkring mulighederne for at holde dit arrangement i en af vores tre afdelinger, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et skræddersyet tilbud på afholdelse af lige netop din begivenhed hos os.

Vi hjælper dig gerne med at sætte rammerne for festen, så du kan slappe af og nyde dagen, hvad enten det et barnedåben, fødselsdagen, konfirmationen eller måske julefrokosten for familien, kollegaerne eller vennerne, der skal holdes.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Alle ugens dage: 10-22​

Åbningstider mellem jul og nytår

24 -25 dec: Lukket

26 dec: 10.00 - 23.00

31 dec: 10.00 -16.00

1 jan: Lukket

La Rustica - Roski​lde

​Ro´s Torv 1, 1. sal, ​

​4000 Roskilde​

Hent rutevejledning

Tlf.: 46 32 63 47

E-mail: info@la-rustica.dk

La Rustica - Rings​ted

​Ringstedet, Klosterparks Allé 10,

4100 Ringsted

Hent rutevejledning

Tlf.: 57 67 03 32

E-mail: ringsted@la-rustica.dk​​

La Rustica - Balle​rup

​Ballerup Centret,

Baltorpvej 2 2750 Ballerup

Hent rutevejledning

Tlf: 44 65 00 67

E-mail: ballerup@la-rustica.dk