Bestil bord

Roskilde

Ringsted

Ballerup

VORES REstauranter er åbne

​Restaurant og café på Ro’s Torv i Roskilde

Vores italienske restaurant og café i Roskilde er beliggende på 1. sal i Ro’s Torv, der er et af Danmarks flotteste shopping-centre. Med en beliggenhed centralt i Roskilde skaber vores restaurant det perfekte miljø til at koble af fra indkøb og madlavning.

Restauranten tilbyder både indendørs og udendørs servering.

Alle vores retter kan også bestilles som take away i Roskilde.

 bestil online roskilde

Italiensk mad i verdensklasse

Vores menu er sammensat med inspiration i det italienske køkken, og gastronomien er derfor i højsædet - vores mad kan nemlig aldrig blive for god. 

Vores kokke elsker at være innovative, og de udvikler derfor løbende vores menukort. Derudover bliver vores mad kun tilberedt ud fra de bedste friske råvarer, som kokkene har fundet frem til.​

Kokkene har ligeledes sammensat en unik vinmenu fra de bedste vindistrikter i Italien, som er skræddersyet til de retter, der serveres i vores café og restaurant.

​Café og restaurant med hyggelig atmosfære

Indretningen i vores café og restaurant er med små og større borde, komfortable lænestole, almindelige stole og mindre båse. Den lyse og flotte indretning i vores café skaber en stemning og stil, der gør det til en særlig oplevelse at besøge vores restaurant.

Besøg vores hyggelige restaurant

Vores restaurant og café i Roskilde har plads til mange gæster, men vi oplever nogle gange travle perioder, og vi anbefaler derfor altid, at du bestiller bord i god tid. 

Hvis du ønsker at reservere et bord, er du velkommen til at kontakte os på telefon 46 32 63 47, e-mail info@la-rustica.dk eller booke online på knappen nedenfor.

Italiensk inspireret restaurant

Vores café laver lækker italiensk mad ud fra originale principper. Vi kræser om selv den mindste detalje, hvilket fuldender smagen og oplevelsen til noget udover det sædvanlige. Vi byder altid på en veltillavet a la carte menu, der suppleres med skiftende menukort, ligesom vi også har smagfulde vine fra de bedste italienske vindistrikter.​ I vores a la carte menu finder du alle de italienske lækkerier, som du kender dem bedst.

​Prøv en af vores mange pastaretter - eksempelvis Spaghetti Cabonara, eller en af vores sprøde stenovnsbagte pizzaer. Har du inviteret hele familien med til en hyggelig aften, så har vi også en børnemenu tilpasset til selv den mest kræsne lille fætter. Uanset hvad er alle velkommen i vores café & restaurant. Vi glæder os til at se dig i vores restaurant i Roskilde!​

Brunch med fornem udsigt

I weekenden åbner vi dørene op til vores luksus brunchbuffet, med alt dertilhørende, derudover er buffeten inklusiv fri kaffe, the og juice.

Hos La Rustica får du simpelthen den bedste brunch i Roskilde. Du kan trygt invitere hvem som helst med til en hyggelig dag og god mad, uden at du behøver at blive ruineret. Vores hyggelige café og restaurant råder over en terrasse, hvor der er udsigt til Roskilde Domkirke, så du kan nyde maden i solskinsvejret, når vejret tillader det.

I hverdagene fås vores delikate brunchtallerken til kun kr. 99,-

Lørdag og søndag kan du få brunchbuffet til kr. 145,-​

Vores brunchbuffet er inklusiv fri kaffe, the & juice.

Selskaber op til 100 personer

I vores restaurant på Ro's Torv kan du invitere venner, familie eller kollegaer på besøg i anledningen af noget helt specielt.

Hos La Rustica har vi nemlig plads til større selskaber på helt op til 100 personer. Lokalerne kan bruges til enhver anledning, hvad enten om det måtte være firmaets julefrokost, barnedåben, fødselsdage eller andre mærkedage. Menuen til din selskabsmiddag kan sammensættes ud fra vores a la carte menu, brunch eller skræddersyet helt ud fra dit eget ønske.

Kontakt os på tlf. 46 32 63 47 og hør nærmere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde din næste fest.

Kontakt​

La Rustica - Roskilde

Ro´s Torv 1, 1. sal, ​

​4000 Roskilde​

Hent rutevejledning

Tlf.: 46 32 63 47

E-mail: info@la-rustica.dk

La Rustica - Ringsted

Ringstedet, Klosterparks Allé 10,

4100 Ringsted

Hent rutevejledning

Tlf.: 57 67 03 32

E-mail: ringsted@la-rustica.dk

La Rustica - Ballerup

Ballerup Centret, 

Baltorpvej 2 2750 Ballerup

Hent rutevejledning

Tlf:  44 65 00 67

E-mail: ballerup@la-rustica.dk