Bestil bord

Roskilde

Ringsted

Ballerup

VORES REstauranter er åbne

​Restaurant og café i Ringsted med festlokaler

Café og restaurant La Rustica ligger i hjertet af butikscenteret RingStedet i Ringsted, og tilbyder både indendørs og udendørs servering.  

Vores indretning er med små og store borde, lænestole og almindelige stole, barstole og en kæmpe fremskudt bardisk og mindre båse.

Alle vores retter kan også bestilles som take away i Ringsted

bestil online ringsted

Mad baseret på italienske principper

Hos La Rustica gennemgår vi de mest enkle principper, som italiensk mad er baseret på. Vores menukort er derfor inspireret af de mest grundlæggende italienske principper.

De utallige, farvestrålende og sunde retter vi serverer, er fremstillet af de mest friske råvarer, som vi køber ind hver dag. Hver formiddag serverer vi en lækker brunch, og om aftenen bliver vores café i Ringsted til en hyggelig restaurant.​

Café og restaurant i Ringsted med hyggelig atmosfære

Café og restauranten har et italiensk præg med gamle italienske spiritusreklamer, der pryder væggene. Du får derfor en ualmindelig hyggelig oplevelse, når du besøger vores spisested i Ringsted.

Besøg vores restaurant eller reserver et bord

Selvom vores restaurant og café i Ringsted har plads til mange gæster, så kan vi i særlige perioder godt opleve mangel på pladser. Vi anbefaler derfor altid, at du reserverer et bord i god tid. Du kan bestille et bord på telefon 57 67 03 32, e-mail ringsted@la-rustica.dk eller via nedenstående bookingknap.​

Restaurant med italienske rødder

I vores restaurant kræses der om selv den mindste detalje, og vores mad laves udelukkende på originale principper fra det italienske køkken. I vores café og restaurant i Ringsted er du sikker på at få en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Ved højtider og speciellie lejligheder suppleres vores menukort med relevate lækkerier. Du finder altid fantastiske vine, som vi har nøje udvalgt fra velkendte italienske vindistrikter.
​Prøv f.eks. en af vores mange sprøde stenovsnbagte pizzaer - hvis du mere er til spaghetti cabonara eller andre pastaretter, så har vi ligeledes alle klassikerne, som du kender dem.
​Er du på et kort café besøg i din frokostpause, så kan vi også anbefale vores La Rustica café burger. Vi tilbyder også mad ud af huset. Vi glæder ogs til at se dig iv ores restaurant i Ringsted!

Luksus brunch i det fri

Hos La Rustica får du den bedste brunch i Ringsted, som ovenikøbet kan nydes ude i det fri. Vores restaurant i Ringsted råder nemlig over en terasse, som frit kan anvendes, når vejret tillader det.

​I weekenden åbner vi dørene op til vores brunch buffet, hvor du kan få alt, hvad hjertet begærer og dertilhørende fri kaffe, the og juice. Den bredtfavnende brunch gør, at du kan invitere hvem som helst på en hyggelig brunch date.

​Brunch priser

Brunchtallerken i hverdage - kr. 99, - 

Brunch buffet i weekenden - kr. 145, -

Hold dit næste selskab i Ringsted

Vores terasse kombineret med selskabslokaler, gør at du kan byde op til ca. 100 gæster velkommen til din næste fest.
​Skal du holde fødselsdag, barnedåb eller fejre andre mærkedage, så er det oplagt at invitere både familie, venner og kollegaer til fest hos La Rustica i Ringsted.

​Når du holder en selskabsfest hos os, så har du mulighed for at vælge af vores a la carte menu eller selv sammensætte menukortet efter dit eget ønske. Vores kokke er ligeledes behjælpelige fra sidelinjen, hvis det skulle være.

Kontakt os på tlf. 57 67 03 32 og hør nærmere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde din næste fest.

Kontakt​

La Rustica - Roskilde

Ro´s Torv 1, 1. sal, ​

​4000 Roskilde​

Hent rutevejledning

Tlf.: 46 32 63 47

E-mail: info@la-rustica.dk

La Rustica - Ringsted

Ringstedet, Klosterparks Allé 10,

4100 Ringsted

Hent rutevejledning

Tlf.: 57 67 03 32

E-mail: ringsted@la-rustica.dk

La Rustica - Ballerup

Ballerup Centret, 

Baltorpvej 2 2750 Ballerup

Hent rutevejledning

Tlf:  44 65 00 67

E-mail: ballerup@la-rustica.dk