La Rustica

ITALIENSK RESTAURANT PÅ RO’S TORV I ROSKILDE

Café med indendørs og udendørs servering

Er du på udkig efter en lækker italiensk café i Roskilde, Ringsted eller Ballerup? Vores italienske restaurant La Rustica i Roskilde er beliggende på 1. sal på Ro’s Torv, der er et af Danmarks flotteste shopping-centre. Med en central beliggenhed i Roskilde, skaber vores café det perfekte miljø til at koble af fra indkøb og madlavning. Vi tilbyder både indendørs og udendørs servering.

Italiensk mad i verdensklasse

Vores menu er sammensat med inspiration i det italienske køkken, og gastronomien er derfor i højsædet – vores mad kan nemlig aldrig blive for god. Vores kokke elsker at være innovative, og de udvikler derfor løbende vores menukort. Derudover bliver vores mad kun tilberedt ud fra de bedste friske råvarer, som kokkene har fundet frem til. Kokkene har ligeledes sammensat en unik vinmenu fra de bedste vindistrikter i Italien, som er skræddersyet til de retter, der serveres i vores restaurant i Roskilde. Vores retter kan også bestilles som take away i Roskilde.

CAFÉ I ROSKILDE MED HYGGELIG ATMOSFÆRE

Indretningen på vores spisested er med små og større borde, komfortable lænestole, almindelige stole og mindre båse. Den lyse og flotte indretning i cafeen skaber en stemning og stil, der gør det til en særlig oplevelse at besøge os.

BESØG VORES RESTAURANT I ROSKILDE

Vores restaurant i Roskilde har plads til mange gæster, men vi oplever nogle gange travle perioder. Vi anbefaler derfor, at du bestiller bord i god tid. Hvis du ønsker at reservere et bord, er du altid velkommen til at kontakte os eller booke online.

Selskaber op til 100 personer

I vores restaurant på Ro's Torv kan du invitere venner, familie eller kollegaer på besøg i anledningen af noget helt specielt. Hos La Rustica har vi nemlig plads til større selskaber på helt op til 100 personer. Lokalerne kan bruges til enhver anledning, hvad enten om det måtte være firmaets julefrokost, barnedåben, fødselsdage eller andre mærkedage. Menuen til din selskabsmiddag kan sammensættes ud fra vores a la carte menu, brunch eller skræddersyet helt ud fra dit eget ønske. Kontakt os på tlf. 46 32 63 47 og hør nærmere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde din næste fest.

Åbningstider

Alle ugens dage: 10-22​

Åbningstider mellem jul og nytår

24 -25 dec: Lukket

26 dec: 10.00 - 23.00

31 dec: 10.00 -16.00

1 jan: Lukket

La Rustica - Roski​lde

​Ro´s Torv 1, 1. sal, ​

​4000 Roskilde​

Hent rutevejledning

Tlf.: 46 32 63 47

E-mail: info@la-rustica.dk

La Rustica - Rings​ted

​Ringstedet, Klosterparks Allé 10,

4100 Ringsted

Hent rutevejledning

Tlf.: 57 67 03 32

E-mail: ringsted@la-rustica.dk​​

La Rustica - Balle​rup

​Ballerup Centret,

Baltorpvej 2 2750 Ballerup

Hent rutevejledning

Tlf: 44 65 00 67

E-mail: ballerup@la-rustica.dk