La Rustica

RESTAURANT I RINGSTED MED TILHØRENDE FESTLOKALER

Hyggelig café i RingStedet

Restaurant La Rustica ligger i hjertet af butikscenteret RingStedet i Ringsted, og vi tilbyder både indendørs og udendørs servering. Vores indretning af med små og store borde, lænestole og almindelige stole, barstole og en kæmpe fremskudt bardisk og mindre båse.

Mad baseret på italienske principper

På vores café i Ringsted gennemgår vi de mest enkle principper, som italiensk mad er baseret på. Vores menukort er derfor inspireret af de mest grundlæggende italienske principper. De utallige, farvestrålende og sunde retter vi serverer, er fremstillet af de mest friske råvarer, som vi køber ind hver dag. Hver formiddag serverer vi en lækker brunch, og om aftenen bliver vores caféer i Ringsted, Roskilde & Ballerup til hyggelige restauranter.

​Café i Ringsted med hyggelig atmosfære

Vores spisested har et italiensk præg med f.eks. gamle italienske spiritusreklamer, der pryder væggene. Du får derfor en ualmindelig hyggelig oplevelse, når du besøger vores restaurant i Ringsted.

Besøg vores restaurant i Ringsted

Selvom vores café har plads til mange gæster, kan vi i særlige perioder godt opleve mangel på pladser. Vi anbefaler derfor altid, at du reserverer et bord i god til. Du kan bestille et bord ved at kontakte os eller ved at booke online.

Hold dit næste selskab i Ringsted

​Vores terasse kombineret med selskabslokaler, gør at du kan byde op til ca. 100 gæster velkommen til din næste fest.

​Skal du holde fødselsdag, barnedåb eller fejre andre mærkedage, så er det oplagt at invitere både familie, venner og kollegaer til fest hos La Rustica i Ringsted. Når du holder en selskabsfest hos os, så har du mulighed for at vælge af vores a la carte menu eller selv sammensætte menukortet efter dit eget ønske. Vores kokke er ligeledes behjælpelige fra sidelinjen, hvis det skulle være. Kontakt os på tlf. 57 67 03 32 og hør nærmere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde din næste fest.

Åbningstider

Alle ugens dage: 10-22​

Åbningstider mellem jul og nytår

24 -25 dec: Lukket

26 dec: 10.00 - 23.00

31 dec: 10.00 -16.00

1 jan: Lukket

La Rustica - Roski​lde

​Ro´s Torv 1, 1. sal, ​

​4000 Roskilde​

Hent rutevejledning

Tlf.: 46 32 63 47

E-mail: info@la-rustica.dk

La Rustica - Rings​ted

​Ringstedet, Klosterparks Allé 10,

4100 Ringsted

Hent rutevejledning

Tlf.: 57 67 03 32

E-mail: ringsted@la-rustica.dk​​

La Rustica - Balle​rup

​Ballerup Centret,

Baltorpvej 2 2750 Ballerup

Hent rutevejledning

Tlf: 44 65 00 67

E-mail: ballerup@la-rustica.dk