La Rustica

ITALIENSK RESTAURANT I BALLERUP CENTRET

Café i Ballerup med lys og flot indretning

Leder du efter en hyggelig italiensk café i Ballerup, Roskilde  eller Ringsted? La Rustica Ballerup holder til i Ballerup Centret – til højre for den rulletrappe, der fører op til centrumgade. Vores restaurant har en lys og flot indretning, der giver en hyggelig stemning. Det gør det til en helt særlig oplevelse at spise hos os. Der er plads til enhver anledning, da vores indretning består af både borde, båse og områder med behagelige lænestole. Så hvad enten du medbringer en date, familie eller venner, er der plads til at give en speciel og unik oplevelse i vores restaurant i Ballerup. I særlige anledninger kan vi modtage større selskaber på helt op til 100 personer i vores selskabslokaler.

SPISESTED MED ITALIENSK MADKUNST

Maden i vores restaurant er inspireret af det italienske køkken, hvor der er i høj grad kræses om selv den mindste detalje. Passionen og engagementet, der bliver lagt i madlavningen i køkkenet, afspejles i den særlige smagsoplevelse du får, når du spiser hos os. På vores italienske menukort finder du altid veltillavet a la carte menu, der løbende suppleres med skiftende sæsonmenuer. Derudover har vi brunch i hverdage og weekender. Vores vinmenu byder ligeledes på ekskvisitte vine fra de bedste italienske vindistrikter. Alle vores retter kan også bestilles som take away i Ballerup.

KIG FORBI VORES RESTAURANT I BALLERUP

Vi garanterer dig en oplevelse ud over det sædvanlige, når du kigger forbi vores café i Ballerup Centret. Vi yder altid en god service. Husk at reservere bord, så du er sikret en plads. Det kan du gøre ved at booke online eller ved at kontakte os.

Selskabslokaler i hjertet af Ballerup

Skal du fejre en fødselsdag, barnedåb eller vil du bare gerne holde en kanon julefrokost? Så hold din næste fest i vores ​selskabslokaler i Ballerup. Vores lokaler i restauranten kan nemlig husere helt op til 100 personer, så du kan nemt og bekvemt, kan invitere både familie, venner og kollegaer på besøg i anledningen af noget helt specielt. Spar rengøringen og opvasken, og hold en fest hos os.

Hvis du holder en fest hos os, kan du selv sammensætte menuen ud fra dit behov. Du kan vælge frit fra vores italienske a la carte menu eller skræddersy en menu i samarbejde med vores kompetente kokke. Uanset hvad finder vi en løsning der passer til lige netop dit behov.

Åbningstider

Alle ugens dage: 10-22​

Åbningstider mellem jul og nytår

24 -25 dec: Lukket

26 dec: 10.00 - 23.00

31 dec: 10.00 -16.00

1 jan: Lukket

La Rustica - Roski​lde

​Ro´s Torv 1, 1. sal, ​

​4000 Roskilde​

Hent rutevejledning

Tlf.: 46 32 63 47

E-mail: info@la-rustica.dk

La Rustica - Rings​ted

​Ringstedet, Klosterparks Allé 10,

4100 Ringsted

Hent rutevejledning

Tlf.: 57 67 03 32

E-mail: ringsted@la-rustica.dk​​

La Rustica - Balle​rup

​Ballerup Centret,

Baltorpvej 2 2750 Ballerup

Hent rutevejledning

Tlf: 44 65 00 67

E-mail: ballerup@la-rustica.dk