Bestil bord

Roskilde

Ringsted

Ballerup

VORES REstauranter er åbne

​Restaurant og café i Ballerup Centret

Vi er en italiensk café og restaurant beliggende I Ballerup Centret. Vi ligger til højre for den rulletrappe, der bringer jer op til centrumgade.

Vores restaurant har en lys og flot indretning, der er fundator for en hyggelig stemning, som gør det til en særlig oplevelse at spise hos os. Der er plads til enhver anledning, da vores indretning i caféen består af både borde, båse og områder med behagelige lænestole. 

Så hvad enten du medbringer en date, familie eller venner, er der plads til at give dig en helt speciel og unik oplevelse i vores restaurant i Ballerup. I helt specielle anledninger kan vi i vores selskabslokaler modtage større selskaber på helt op til 100 personer.

Alle vores retter kan også bestilles som take away i Ballerup

bestil online ballerup

Café og spisested med italiensk madkunst

Maden, der serveres i vores restaurant, er inspireret af det italienske køkken, hvor der i høj grad kræses om selv den mindste detalje.​

Passionen og engagementet, der bliver lagt i madlavningen i køkkenet, afspejles i den særlige smagsoplevelse, du får, når du spiser i vores café eller restaurant.

Blandt vores italienske menukort finder du vores altid veltillavet a la carte menu, der løbende suppleres med skiftende sæson menuer. Derudover har vi brunch i hverdage og weekender.

Vores vinmenu byder ligeledes på ekskvisitte vine fra de bedste italienske vindistrikter.

Besøg vores spisested i Ballerup

Kig forbi vores café og restaurant i Ballerup, så garanterer vi dig en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi yder altid en god service, og vi kræser altid om den mad, vi laver. Husk at reservere et bord, så du er sikret en plads.

Ring på telefon 44 65 00 67 eller skriv til e-mail ballerup@la-rustica.dk for bordreservation eller klik på nedenstående knap.​

Bedste italienske spisested i Ballerup

Drømmer du dig også væk til Italien engang imellem? Kom forbi vores café og restaurant i Ballerup, og vi tager dig tilbage til det magiske støvleland og dets traditionsrige køkken. I vores restaurant er alt vores mad tilberedt ud fra friske råvarer med fokus på originale principper fra det italienske køkken.


​I vores a la carte menukort finder du alle klassikerne fra det italienske køkken. Smag vores lækre stenovnsbagte pizzaer, eller en af de mange lækre pastaretter. Til forret kan du eventuelt prøve en bruschetta med frisk basilikum, tomat, hvidløg og rødløg. Til alle vores retter skal du selvfølgelig ikke undvære vin, som vi håndplukker fra de bedste distrikter i Italien.

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant i Ballerup.

Brunch i Ballerup Centeret

Mangler du et sted at samle kræfter, når du er ude og handle i Ballerup Centret?

I weekenderne byder vi på en ​fornem brunch buffet, som er inklusiv juice, the og kaffe ad libitum.

Vores omfattende luksus brunch buffet byder på lidt af hvert, og du kan derfor invitere hvem som helst til et hyggeligt besøg. Vores hyggelige indretning og omgivelser gør at du kan nyde brunchen i ro og mag med en dejlig kop kaffe. Kommer du i hverdagene byder vores køkken på en appetitlig brunchtallerken.


​I hverdagene fås vores delikate brunchtallerken til kun kr. 99,-

Lørdag og søndag kan du få brunchbuffet til kr. 145,-​

Selskabslokaler i hjertet af Ballerup

Skal du fejre en fødselsdag, barnedåb eller vil du bare gerne holde en kanon julefrokost?


Så hold din næste fest i vores ​selskabslokaler i Ballerup. Vores lokaler i restauranten kan nemlig husere helt op til 100 personer, så du kan nemt og bekvemt, kan invitere både familie, venner og kollegaer på besøg i anledningen af noget helt specielt. Spar rengøringen og opvasken, og hold en fest hos os.


Hvis du holder en fest hos os, kan du selv sammensætte menuen ud fra dit behov. Du kan vælge frit fra vores italienske a la carte menu eller skræddersy en menu i samarbejde med vores kompetente kokke. Uanset hvad finder vi en løsning der passer til lige netop dit behov.

Kontakt​

La Rustica - Roskilde

Ro´s Torv 1, 1. sal, ​

​4000 Roskilde​

Hent rutevejledning

Tlf.: 46 32 63 47

E-mail: info@la-rustica.dk

La Rustica - Ringsted

Ringstedet, Klosterparks Allé 10,

4100 Ringsted

Hent rutevejledning

Tlf.: 57 67 03 32

E-mail: ringsted@la-rustica.dk

La Rustica - Ballerup

Ballerup Centret, 

Baltorpvej 2 2750 Ballerup

Hent rutevejledning

Tlf:  44 65 00 67

E-mail: ballerup@la-rustica.dk