Bestil bord

Roskilde

Ringsted

Ballerup

VORES REstauranter er åbne

Sommermenu i Ballerup

Henover sommeren har vi sammensat en fortrinlig menu, som du kan nyde i vores restaurant i Ballerup. Vejret har desværre ikke været med os på det seneste, men maden er derimod på det helt rene - vores køkkenchef har været på jagt efter de bedste råvarer, og kan derfor byde på en lækker Carpaccio Di Manzo til forret, samt en mør og saftig Iron Steak på 300 gr. til hovedret.

Forret - Carpaccio Di Manzo

Til forret serveres der tynde skiver af oksemørbrad på bund af rucolasalat, som toppes med trøffel og Grano Padano. Carpaccio Di Manzo, qui si va! 

Hovedret - Iron Steak 300 gr.

Til hovedret serveres der en fantastisk mør og saftig Iron steak på 300 gram med svampesauce, kartofler & garniture. Så stor en steak at selv herren i huset bliver tilfreds.

kompromisløs sommermenu til en god pris, som mætter og smager fantatisk.

Hyggelige omgivelser i Restaurant La Rustica

Når du besøger vores café & restaurant i Ballerup, så er du altid garanteret en hyggelig oplevelse med enten familie, kæreste, venner eller kollegaer. Vi yder altid en fornem service, og vores kokke kræser altid om selv den mindste detalje, så du kan få den bedste oplevelse.

​Vores to etage restaurant har belliggenhed midt i Ballerup Centret, hvor du kan nyde et afbræk fra sommer shoppingen. Restaurant er indrettet med hyggelige lounge stole, cafe borde og spiseborde, så du ligeledes kan kigge forbi, hvis det blot er en drink eller to, som du har lyst til.
​Akustikken kombineret med belysningen giver dig en fantastisk oplevelse i vores restaurant, vi har nemlig indrettet vores interiør og loftlamper, så de skaber et perfekt og hyggeligt miljø, så du kan slappe af og nyde aftenen. 

Bestil bord i dag

Kig forbi og prøv vores dejlige sommermenu - du er selvfølgelig også altid velkommen til at vælge fra vores a l carte menu i stedet. ​Vi oplever i sommerperioden ofte travle perioder, så vi anbefaler at du bestiller et bord i god tid til vores restaurant i Ballerup. 

Book bord i Ballerup

Kontakt​

La Rustica - Roskilde

Ro´s Torv 1, 1. sal, ​

​4000 Roskilde​

Hent rutevejledning

Tlf.: 46 32 63 47

E-mail: info@la-rustica.dk

La Rustica - Ringsted

Ringstedet, Klosterparks Allé 10,

4100 Ringsted

Hent rutevejledning

Tlf.: 57 67 03 32

E-mail: ringsted@la-rustica.dk

La Rustica - Ballerup

Ballerup Centret, 

Baltorpvej 2 2750 Ballerup

Hent rutevejledning

Tlf:  44 65 00 67

E-mail: ballerup@la-rustica.dk