​Take Away Roskilde

​Leder du efter nem og lækker take away i Roskilde?

Hos La Rustica kan du bestille alle retterne fra vores menukort og tage dem med hjem. Det er nem, hurtig og lækker take away!

Ved bestilling ringer du blot til vores restaurant på tlf.: 46 32 63 47, og kort efter er din mad klar til afhentning.

Om du bestiller én eller 20 retter er ligemeget - vi klarer alle ordrer.

Vi bestræber os altid på at bruge de bedste råvarer, så du er sikret den bedste madoplevelse, og vores take away er selvfølgelig ingen undtagelse. Den er lavet på samme maner, som alle vores andre retter - forskellen er bare, at du kan nyde den hvor du vil. Om det er hjemme, på arbejdet, ude i det fri eller noget helt fjerde!

Her kan du se vores menukort og i hvilket tidsrum du kan bestille de forskellige retter.

​Italiensk take away i Roskilde

Hos La Rustica kan du bestille lækker italiensk take away til Roskilde og omegn. Vores dygtige kokke bestræber sig på at skabe en autentisk smagsoplevelse, så du næsten får fornemmelsen af at være på en café i Torino. Prøv for eksempel vores lækre Spaghetti Carbonara eller en stenovnsbagt pizza. Du kan også bestille en af vores italienske vine som take away.

Vegetar take away og sund take away i Roskilde

Er du vegetar eller søger du efter sund take away i Roskilde? Vores menu består blandt andet af lækre, sunde salater, der er lavet af frisk salat og let marineret med årstidens grønt. Hvis du godt kan spise fisk, så er vores Insalata ai salmone con scampi et godt bud på en sund take away. Hvis retten skal være uden kød, så prøv vores Insalata poma granata, med blandt andet granatæblekerner, gedeost og cherrytomater. Derudover kan du også smage vores lækre vegetarburger eller en af vores vegetariske stenovnsbagte pizzaer.

Kontakt​

La Rustica - Roskilde

Ro´s Torv 1, 1. sal, ​

​4000 Roskilde​

Hent rutevejledning

Tlf.: 46 32 63 47

E-mail: info@la-rustica.dk

La Rustica - Ringsted

Ringstedet, Klosterparks Allé 10,

4100 Ringsted

Hent rutevejledning

Tlf.: 57 67 03 32

E-mail: ringsted@la-rustica.dk

La Rustica - Ballerup

Ballerup Centret, 

Baltorpvej 2 2750 Ballerup

Hent rutevejledning

Tlf:  44 65 00 67

E-mail: ballerup@la-rustica.dk