​Brunch på hverdage og i weekenden i Roskilde

Er du også én af dem, som elsker at spise lækker, god morgenmad? Men alligevel bliver morgenmaden aldrig mere spændende end den sædvanlige skål havregryn med mælk?

Fortvivl ikke. Hos restaurant La Rustica i Roskilde kan du få en kulinarisk madoplevelse med vores brunch - allerede fra formiddagen af.

Den bedste brunch i Roskilde

Vi tager udgangspunkt i det italienske køkken, og derfor er vores lækre brunch også kraftigt inspireret af støvlelandets traditionsrige køkken. Vi er innovative og nysgerrige efter hele tiden at sammensætte retter på nye og mere spændende måder - og her er vores brunch heller ingen undtagelse. Vi eksperimenterer løbende med vores mad - herunder også brunch - for konstant at ramme en bedre smagsoplevelse til vores kunder.

Vi mener derfor også, at du får den bedste brunch i Roskilde hos La Rustica.​

Brunch tallerken kr. 129, - (MANDAG-FREDAG)

Brunch buffet kr. 179,-      (LØRDAG & SØNDAG)

Reserver et bord og vær sikker på en plads

Vi oplever engang imellem travle perioder, og derfor kan du med fordel bestille et bord i forvejen, så du er garanteret en plads. Vi kan kontaktes på telefon 46 32 63 47, e-mail info@la-rustica.dk eller reserver dit bord herunder.​

Bestil bord her

Italiensk inspireret brunch tallerken

Vores restaurant i Roskilde byder på brunch alle ugens dage, og
​fra mandag til fredag tilbyder vi vores klassiske brunchtallerken - med inspiration fra det italienske køkken.

På vores brunchtallerken finder du bl.a.:
røræg med bacon, brunchpølser, italienske pandekager med ahornsirup, forskelligt udvalg af pålæg, ost, årstidens frugt, ristet toast, marmelade, en lille kage, yoghurt med müsli samt rugbrød og franskbrød.


Pris for brunch tallerken

Pr. person 129,-

Uimodståelig brunch buffet i Roskilde

I weekenderne åbner vi op for vores eksklusive italienske brunch buffet i Roskilde. Her kan du få alt hvad hjertet begærer inden for det italienske køkken. Brunch buffeten er inspireret af vores hverdagsbrunch, men bare ad libitum. Derudover er buffeten inklusiv fri kaffe, the og juice. Restaurant La Rustica i Roskilde er det perfekte sted, at skulle holde sin fødselsdag - det er nemlig super nemt med en brunch buffet, hvor hele familien kan være med.

Priser for brunch buffet

Kun 179,- for voksne inklusiv fri kaffe, the og juice

Børn u/12 år -89
​Børn u/2 år GRATIS

Beliggenhed på Ro's Torv

Vores restaurant og café er beliggende på Ro’s Torv i hjertet af Roskilde by. Ro’s Torv er et shoppingcenter, der flere gange er blevet kåret som Danmarks hyggeligste shoppingcenter - og det med god grund. Ro’s Torv har et meget bredt udvalg af spændende butikker, restauranter og biografer, og derfor kan man kombinere sit brunch besøg med shopping i Ro’s Torv.
​Når vejret tillader det, kan man nyde sin brunch på vores dejlige terrasse, imens man har en flot udsigt ud over Roskilde by - og ikke mindst Roskilde Domkirke.

​Skal du holde et større arrangement, så har vi også de bedste selskabslokaler på Ro's Torv, hvor vi kan dække op til omkring 100 personer. Menuen kan aftales med kokkene.

Kontakt​

La Rustica - Roskilde

Ro´s Torv 1, 1. sal, ​

​4000 Roskilde​

Hent rutevejledning

Tlf.: 46 32 63 47

E-mail: info@la-rustica.dk

La Rustica - Ringsted

Ringstedet, Klosterparks Allé 10,

4100 Ringsted

Hent rutevejledning

Tlf.: 57 67 03 32

E-mail: ringsted@la-rustica.dk

La Rustica - Ballerup

Ballerup Centret, 

Baltorpvej 2 2750 Ballerup

Hent rutevejledning

Tlf:  44 65 00 67

E-mail: ballerup@la-rustica.dk