​Take Away Ringsted

​Den bedste take away i Ringsted får du hos La Rustica.

​​

Hos La Rustica behøver du ikke at spise din mad i restauranten. Hele vores menukort kan nemlig bestilles som take away. Det betyder at du kan bestille maden hos os og nyde den hvor du vil - om så det er på kontoret, i det fri eller derhjemme efter en lang dag.

Vores mad er selvfølgelig den samme, om du spiser den hos os eller som take away. Vi bruger de samme gode råvarer, så du er sikret nem og lækker mad af høj kvalitet. Ingen ordre er for stor eller for lille - du ringer blot og bestiller og så har vi maden klar når du kommer.

Ved bestilling ringer du blot på Tlf.: 57 67 03 32.

Vores menukort finder du her

​Italiensk take away i Ringsted

Hos La Rustica finder vi inspirationen til vores retter i det italienske køkken. I vores menu finder du, derfor, nogle af de lækreste italienske klassikere, som nærmest vil give dig fornemmelsen af at side på en italiensk restaurant i Napoli. I menukortet kan du også finde fantastiske italienske vine, der passer perfekt til maden. Bestil for eksempel en af vores sprøde stenovnsbagte pizzaer eller en af de klassiske pastaretter, som take away.

Vegetar take away i Ringsted

Hos La Rustica har vi mad til enhver smag - også til dig, der er vegetar. Hvis du leder efter vegetar take away i Ringsted, så kan vi blandt andet byde på sprøde, vegetar pizzaer, vegetarburger eller en frisk, italiensk salat. Vi har også en bredt udvalg af retter med rejer, laks og anden fisk, der er perfekte til vegetarer, der spiser fisk.

Kontakt​

La Rustica - Roskilde

Ro´s Torv 1, 1. sal, ​

​4000 Roskilde​

Hent rutevejledning

Tlf.: 46 32 63 47

E-mail: info@la-rustica.dk

La Rustica - Ringsted

Ringstedet, Klosterparks Allé 10,

4100 Ringsted

Hent rutevejledning

Tlf.: 57 67 03 32

E-mail: ringsted@la-rustica.dk

La Rustica - Ballerup

Ballerup Centret, 

Baltorpvej 2 2750 Ballerup

Hent rutevejledning

Tlf:  44 65 00 67

E-mail: ballerup@la-rustica.dk