Bestil bord

Roskilde

Ringsted

Ballerup

VORES REstauranter er åbne

SelskabsLokaler i Ringsted – afhold dit arrangement hos os

Vores café og restaurant danner ramme for et hyggeligt spisested i Ringsted.

Hos La Rustica i Ringsted har du mulighed for at afholde din begivenhed og få en kulinarisk oplevelse til jeres næste fest - altid med udgangspunkt i familievenlige priser.

Vi ligger i udkanten af Ringsted i butikscentret, RingStedet. Det er let at komme hertil via gode offentlige transportmuligheder samt vores beliggenhed i nærheden af Vestmotorvejen.

Har man eksempelvis gæster, der kommer fra København, kan de nemt komme herud på under en time i bil.

Vi kan tilbyde vores restaurant til selskaber med op til 100 deltagere. 

Anbefalet selskabsmenu

Lej festlokaler i Ringsted med plads til 100 gæster

I vores hyggelige selskabslokaler kan vi modtage helt op til 100 personer, så du kan både afholde store fester og små brunchmiddage hos os. 

Ligegyldig om I skal afholde barnedåb, fødselsdag, bryllup eller ligneden, så kan I være sikre på, at vi kan imødekomme jeres forventninger til en festlig og hyggelig dag. I samarbejde med dygtige kokke og personale kan I sammensætte den perfekte menu - vi tilbyder eksempelvis helt op tl en 4-retters menu. 

På den måde kan vi sammen skræddersy den helt rigtige menu til jeres næste store begivenhed. Alle vores retter på menukortet kan anvendes og sammensættes på din foretrukne måde. 

TRADITIONELLE ITALIENSKE RETTER

Vores restaurant bærer stort præg af det traditionelle, italienske køkken. Derfor tilbyder vi god, italiensk mad til dit arrangement i vores selskabslokaler. Bestil alt fra klassisk spaghetti carbonara til Scampi e funghi Trifolcati og meget andet.

Du kan også finde diverse kød- og fiskeretter, som alle ser ud og smager, som sad man på en italiensk restaurant nede i Toscana.

Vi går også meget op i, at børn skal have en god madoplevelse, hvorfor vi tilbyder forskellige børneretter, som altid er et sikkert hit.

På vores menukort kan man fordybe sig i alle vores retter - herunder vores børneretter. Kom forbi os til en uforpligtende snak, og hør om de mange muligheder, man har som kunde hos os.

Hvis I har lyst til at høre mere om vores selskabslokaler i Ringsted - eller bestille bord, er I altid velkommen til at kontakte os.

​Kontakt os på telefon 57 67 03 32 eller e-mail ringsted@la-rustica.dk.​​

Kontakt​

La Rustica - Roskilde

Ro´s Torv 1, 1. sal, ​

​4000 Roskilde​

Hent rutevejledning

Tlf.: 46 32 63 47

E-mail: info@la-rustica.dk

La Rustica - Ringsted

Ringstedet, Klosterparks Allé 10,

4100 Ringsted

Hent rutevejledning

Tlf.: 57 67 03 32

E-mail: ringsted@la-rustica.dk

La Rustica - Ballerup

Ballerup Centret, 

Baltorpvej 2 2750 Ballerup

Hent rutevejledning

Tlf:  44 65 00 67

E-mail: ballerup@la-rustica.dk