Bestil bord

Roskilde

Ringsted

Ballerup

Vælg den ønskede restaurant

Julefrokost i Ringsted med en lækker julemenu​

Sætter du pris en god julefrokost, hvor menuen er lavet af de bedste råvarer, og smagen er i høj kvalitet? Så kan du med fordel vælge at holde den hos La Rustica i Ringsted, hvor vi har plads til op mod 100 personer. Vi serverer dansk julefrokostmad, som du kender den - anrettet nydeligt på fade.

Du kan blandt andet vælge mellem en 3-retters menu eller juleplatter afhængigt af, hvad der passer til selskabet. Vi har altid gode forslag til en menu, men har du selv ønsker, vil vi forsøge at imødekomme disse for så vidt muligt. Vores kokke er alle yderst kvalitetsbevidste og vil altid yde deres bedste for at imponere dig og dine gæster.

Dansk julefrokost når det er bedst

Firmaer ser frem til den store julefrokost hele året, og der er masser af ting at have styr på for planlæggerne. Maden er en vigtig del af det, og den er et stort omdrejningspunkt for madelskere.​

Vær en god vært og få mere tid til dine kolleger - og lad i stedet os om at tilberede den lækreste menu til jer, så I får en stor madoplevelse. I er altid velkomne i vores nydelige restaurant i Ringsted hvor vi gerne dækker op til både små og store selskaber. Vi vil gerne bidrage til, at I får den fest, I har set frem til hele året.

Vi tilbyder også mad ud af huset

Overvejer I at holde julefrokost hjemme eller i et festlokale, vil vi meget gerne levere mad ud af huset til jer. Vi tager imod bestillinger fra minimum otte kuverter, og vi leverer lige til døren på fade, så det er lige til at servere. Lad os høre om jeres ønsker, så skal vi nok strikke en fornem menu til jeres julefrokost sammen.

Kontakt os på telefon 57 67 03 32 eller skriv til os på e-mail ringsted@la-rustica.dk og hør mere om, hvad vi kan tilbyde.

Kontakt​

La Rustica - Roskilde

Ro´s Torv 1, 1. sal, ​

​4000 Roskilde​

Hent rutevejledning

Tlf.: 46 32 63 47

E-mail: info@la-rustica.dk

La Rustica - Ringsted

Ringstedet, Klosterparks Allé 10,

4100 Ringsted

Hent rutevejledning

Tlf.: 57 67 03 32

E-mail: ringsted@la-rustica.dk

La Rustica - Ballerup

Ballerup Centret, 

Baltorpvej 2 2750 Ballerup

Hent rutevejledning

Tlf:  44 65 00 67

E-mail: ballerup@la-rustica.dk