​Brunch i Ringsted til familievenlige priser

Søger du en restaurant, som tilbyder lækker brunch til priser, der er til at forstå?

Hos La Rustica i Ringsted kan vi få dine smagsløg til at løbe i vand med vores lækre brunch. Her finder du alt, hvad hjertet kan begære – enten som en brunchtallerken eller som buffet.

Den bedste brunch i hjertet af Ringsted

Hos La Rustica får du måske den bedste brunch i Ringsted by. Vores brunch er inspireret af det traditionsrige italienske køkken. Vores kokke er nysgerrige og nytænkende, og prøver derfor hele tiden at sammensætte nye og spændende retter, og herunder er vores brunch heller ingen undtagelse. Vi arbejder mod at kunne give dig den bedste smagsoplevelse, når du besøger vores café og restaurant i Ringsted.

Priser på vores brunch

Brunch tallerken kr. 129- (MANDAG - FREDAG)

Brunch buffet kr. 179, -    (LØRDAG & SØNDAG)

Kontakt os og reserver et bord

Vi anbefaler, at du foretager en bordreservation, så du er sikret en plads, da vi i perioder er fuldt booket.

Du kan enten reservere et bord ved at ringe til os på telefon 57 67 03 32, skrive til vores e-mail ringsted@la-rustica.dk eller klikke på nedenstående bookingknap. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål.

Bestil bord her

Klassisk brunch tallerken

Alle ugens dage kan du få vores klassiske brunch platte, som du kender den, men med et præg fra det italienske køkken.
​Inviter en ven, date eller kollega med til brunch, og nyd den eksempelvis på vores terasse ude i det fri.

I vores klassiske brunchtallerken finder du bla.:
røræg med bacon, brunchpølser, italienske pandekager med ahornsirup, forskelligt udvalg af pålæg, ost, årstidens frugt, ristet toast, marmelade, en lille kage, yoghurt med müsli samt rugbrød og franskbrød.


Pris for brunch tallerken
Pr. person 129,-

Brunchbuffet i weekenden

Lørdag og søndag tilbyder vi vores store brunchbuffet, som er inklusiv fri kaffe, the og juice. Her kan du få den samme lækre brunch, som du kender den fra hverdagene - bare ad libitum.

​Vores café og restaurant i Ringsted er det perfekte sted, hvis du vil holde din fødselsdag. Inviter hele familien til fødselsdag, så sørger vi for en brunch, der gør alle glade og mætte - du skal ikke tænke på noget selv! Hvis vejret tillader det, kan i også side på vores terasse udenfor. 

Priser for vores brunchbuffet i weekenden
Voksne  179,-

Børn u/12 år 89,-
​Børn u/2 år GRATIS

Beliggenhed i Ringstedet

Vores restaurant er beliggende i butikscentret, RingStedet, som ligger i udkanten af Ringsted. Der er gode muligheder for at komme frem til vores restaurant med offentligt transport.

Nyd din shoppingtur i centeret, og kom forbi til en tiltrængt pause med f.eks. en lækker brunch eller måske café burger, hvis det er henover frokost. 


​Skal du holde et større arrangement, som eksempelvis en fødslesdag eller anden mærkedag, så har vi også de bedste selskabslokaler i Ringstedet, hvor vi kan dække op til omkring 100 personer. Menuen kan sammensættes ud fra vores a la carte menu eller tilpasses i samarbejde med kokkene, så den passer til dit behov.

Kontakt​

La Rustica - Roskilde

Ro´s Torv 1, 1. sal, ​

​4000 Roskilde​

Hent rutevejledning

Tlf.: 46 32 63 47

E-mail: info@la-rustica.dk

La Rustica - Ringsted

Ringstedet, Klosterparks Allé 10,

4100 Ringsted

Hent rutevejledning

Tlf.: 57 67 03 32

E-mail: ringsted@la-rustica.dk

La Rustica - Ballerup

Ballerup Centret, 

Baltorpvej 2 2750 Ballerup

Hent rutevejledning

Tlf:  44 65 00 67

E-mail: ballerup@la-rustica.dk