Bestil bord

Roskilde

Ringsted

Ballerup

VORES REstauranter er åbne

Påskeåbent hos Restaurant La Rustica

Restauranten på Ro's Torv

Kig forbi vores restaurant i hjertet af Roskilde - nemlig i shoppingcenteret på Ro's Torv. Få et afbræk fra shoppingen, og prøv f.eks. vores La Rustica burger med hjemmelavet grillbøf henover frokost. Vores restaurant i Roskilde har åbent alle dage i påsken, men vi forventer dog mange mennesker i påsken, og anbefaler derfor at du bestiller bord i forvejen.

Ring og book et bord på tlf. 46 32 63 47 eller gør det online ved at klikke på nedenstående knap.

Book bord i Roskilde

Restauranten i Ringstedet

Påsken falder i april i år, og under de elskede helligdage er vores restaurant i Ringstedets butikcenter åbent alle dage. Kig forbi til en lækker brunch inden, at du skal ud og shoppe i centerets mange butikker. 

I hverdagene kan du få den klassiske brunch tallerken, og i weekenden byder vi på den ultimative brunchbuffet med alt hvad hjertet begærer. Vil du sikre dig en plads? Så reserver et bord på tlf. 57 67 03 32 eller udfyld vores bordformular på linket herunder.

Book bord i Ringsted

Restauranten i Ballerupcenteret

​Vores relativt nyåbnet restaurant i Ballerup fejrer i år, sin første påske. I den anledning vil vi gerne byde velkommen til nogle hyggelige dage på caféen i Ballerup. I april  har vi ligeledes sammensat en helt speciel månedens menu med forret og hovedret. Hovedret består af en helt uimodståelig saftig og mør flammegrillet striploin steak på hele 300 gram. Menuen fås til kun 299,- kr., og gælder kun i april. Skynd dig at book et bord, hvis du vil sikrer dig at få en plads, når du ankommer.

Book bord i Ballerup

Kontakt​

La Rustica - Roskilde

Ro´s Torv 1, 1. sal, ​

​4000 Roskilde​

Hent rutevejledning

Tlf.: 46 32 63 47

E-mail: info@la-rustica.dk

La Rustica - Ringsted

Ringstedet, Klosterparks Allé 10,

4100 Ringsted

Hent rutevejledning

Tlf.: 57 67 03 32

E-mail: ringsted@la-rustica.dk

La Rustica - Ballerup

Ballerup Centret, 

Baltorpvej 2 2750 Ballerup

Hent rutevejledning

Tlf:  44 65 00 67

E-mail: ballerup@la-rustica.dk