Bestil bord

Roskilde

Ringsted

Ballerup

VORES REstauranter er åbne

Julefrokost med La Rustica

Lad La Rustica stå for julefrokosten​

​Julen nærmer sig, og med den, de mange julefrokoster rundt om i landet. Der kan være nok at tænke på til en julefrokost, og derfor kan det være uoverskueligt at skulle stå for at lave alt maden selv.

Heldigvis kan La Rustica hjælpe dig! Vores tre restauranter i Roskilde, Ringsted og Ballerup, står alle sammen klar til at hjælpe dig med din julefrokost. Alle vores restauranter har plads til op mod 100 personer, så der er rigeligt plads - også til jer!

Hvad enten du vil holde din julefrokost hos os eller hos dig selv, er helt op til dig. Vi kan stå for det hele, eller bare levere maden, afhængigt af hvad der passer dig bedst.​

Julemenuen

Årets julemenu består i år af tre forskellige valgmuligheder, og du kan selvfølgelig få hele menuen “ud af huset”, så du kan servere den derhjemme.

Du kan blandt andet vælge imellem en 2-retters julemenu bestående af tun carpaccio og grillet kalvefilet med babykartofler og grøntsager, eller en juleplatte med klassiske kolde og varme anretninger, heriblandt marinerede sild, svinemørbrad og lun rødspættefilet. Hvis du skal holde den helt store julefrokost, tilbyder vi også en 4-retters julemenu bestående af stegte kammuslinger, spinat- & ricottafyldt tortellini, grillet oksemørbrad og en hindbærdrøm til dessert - så er julehyggen sikret!​

Julefrokost ud af huset

​Hvad end du skal holde julefrokost i Roskilde, Ringsted, Ballerup eller hos dig selv, kan vi altså hjælpe dig.

Så længe du bestiller mad til minimum 8 personer, laver og leverer vi maden til dig, og sørger for at den stort set er klar til at blive serveret.

Kontakt os allerede nu på nedenstående numre, for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe med netop din julefrokost.​​

Kontakt​

La Rustica - Roskilde

Ro´s Torv 1, 1. sal, ​

​4000 Roskilde​

Hent rutevejledning

Tlf.: 46 32 63 47

E-mail: info@la-rustica.dk

La Rustica - Ringsted

Ringstedet, Klosterparks Allé 10,

4100 Ringsted

Hent rutevejledning

Tlf.: 57 67 03 32

E-mail: ringsted@la-rustica.dk

La Rustica - Ballerup

Ballerup Centret, 

Baltorpvej 2 2750 Ballerup

Hent rutevejledning

Tlf:  44 65 00 67

E-mail: ballerup@la-rustica.dk