Bestil bord

Roskilde

Ringsted

Ballerup

VORES REstauranter er åbne

Brunch til hverdag og weekend

Hos La Rustica på Ro’s Torv, kan du altid få brunch, om det er hverdag eller weekend. Mellem 10-13 serverer vi mandag til fredag en lækker brunchtallerken med lækre brunchretter til 95 kr. Mange af vores små retter, er inspirerede af det italienske køkken – derfor kan bl.a. du finde lækre italienske pandekager og salami på din tallerken disse dage. 

I weekenderne, kan du i samme tidsrum få en brunchbuffet, med de samme retter som på brunchtallerkenen. For kun 139 kr., kan du få en overdådig brunch ad libitum, og endda inklusiv fri kaffe, the og juice.

Italiensk inspireret aftenmenu

Besøger du vores restaurant om aftenen, kan du gå på opdagelse i vores italiensk inspirerede menu. Her finder du bl.a. klassiske pastaretter, pizza og bruschetta, men også forretter, kødretter og fiskeretter med italienske rødder. Alle vores råvarer er nøje udvalgt, og vores kokke udvikler løbende vores menukort med nye gastronomiske tiltag. Desuden finder du en nøje udvalgt vinmenu, som komplimenterer vores retter rigtigt godt.

Vores restaurant og café er indrettet med tanken om en hyggelig atmosfære i baghovedet. Derfor har vi blandt andet både små og større borde, lænestole og mindre båse, som gør det til en særligt hyggelig oplevelse at besøge os.

Oplev Ro’s Torv

La Rustica i Roskilde, er beliggende i Ro’s Torv indkøbscenter. Ro’s Torv er et super hyggeligt center, hvor du finder masser af butikker til både børn, kvinder og mænd, der kan stille selv de største shopping behov.

Derfor kan du altid, hvis du pludseligt får brug for en lille italiensk pause, tage et smut forbi La Rustica. Vi kan stille både den lille tørst og sult.

Vi råder over en terrasse, som vi selvfølgelig åbner op, så snart vejret er til det. Herfra kan du nyde dit besøg, med en fantastisk udsigt til Roskilde Domkirke.

Kontakt​

La Rustica - Roskilde

Ro´s Torv 1, 1. sal, ​

​4000 Roskilde​

Hent rutevejledning

Tlf.: 46 32 63 47

E-mail: info@la-rustica.dk

La Rustica - Ringsted

Ringstedet, Klosterparks Allé 10,

4100 Ringsted

Hent rutevejledning

Tlf.: 57 67 03 32

E-mail: ringsted@la-rustica.dk

La Rustica - Ballerup

Ballerup Centret, 

Baltorpvej 2 2750 Ballerup

Hent rutevejledning

Tlf:  44 65 00 67

E-mail: ballerup@la-rustica.dk