Bestil bord

Roskilde

Ringsted

Ballerup

VORES REstauranter er åbne

Hvornår inviterer man til en brunch?

Der findes ikke noget endegyldigt svar på, hvornår man inviterer gæster til en brunch.
Generelt siger man, at brunch er et måltid, som der spises i perioden mellem morgen og tidlig eftermiddag, altså i tidsrummet kl. 10-14.

Formiddag er et fantastisk tidspunkt at samles på, for her er er energi og overskud nemlig størst. Samtidig kan man samle det bedste fra to verdener - morgenmad og frokost. En brunch består kendetegnende af alt det bedste du kender fra morgenmaden kombineret med det bedste fra frokostbordet. Typisk serveres der æg, bacon, pandekager, brød, pålæg, yoghurt, frisk frugt og mange andre lækkerier til en brunch.

En traditionel middag tager ligeledes længere tid at afvikle, så derfor er en brunch perfekt til f.eks. en fødselsdag, hvor man bagefter så vil kunne afholde aktiviteter eller andet sjov, som gæsterne vil sætte pris på. En brunch er ydermere oplagt til mindre arrangementer som barnedåb eller studentergilde, da en brunch fremstår lidt mindre formelt og uforpligtende.

Skal du fejre en mærkedag?

Hos café og restaurant La Rustica har vi hver weekend en enestående brunch buffet – med et tvist fra det italienske køkken. Blandt vores brunch buffet finder du lækkerier som italienske pandekager, brunchpølser, røræg og bacon, frisk frugt, brød og pålæg samt mange andre appetitlige anretninger. 


Vi har store selskabslokaler med plads til ca. 100 personer, så uanset om du skal fejre årsdag med lille frue eller afvikle en barnedåb, så er der plads til dig, familie, venner og kollegaer

​​Besøg en af vores restauranter i enten Roskilde, Ringsted eller Ballerup, og få en fortrinlig oplevelse blandt hyggelige omgivelser.

Læs mere om vores brunchbuffet i Roskilde.

Læs mere om vores brunchbuffet i Ringsted.

Læs mere om vores brunchbuffet i Ballerup.

Kontakt​

La Rustica - Roskilde

Ro´s Torv 1, 1. sal, ​

​4000 Roskilde​

Hent rutevejledning

Tlf.: 46 32 63 47

E-mail: info@la-rustica.dk

La Rustica - Ringsted

Ringstedet, Klosterparks Allé 10,

4100 Ringsted

Hent rutevejledning

Tlf.: 57 67 03 32

E-mail: ringsted@la-rustica.dk

La Rustica - Ballerup

Ballerup Centret, 

Baltorpvej 2 2750 Ballerup

Hent rutevejledning

Tlf:  44 65 00 67

E-mail: ballerup@la-rustica.dk