Bestil bord

Roskilde

Ringsted

Ballerup

VORES REstauranter er åbne

Familiens foretrukne spisested i Ringsted

Der er altid en god grund til at besøge Ringstedet shopping center, så hvorfor ikke afslutte sådan en tur med et besøg på vores café og restaurant i Ringsted?

Bare fordi det er sommer, skal du ikke snydes for en fantastisk aften hos La Rustica. Vores familie restaurant i Ringsted har nemlig åbent alle sommerens dage fra kl. 10-23. La Rustica er blandt familiernes foretrukne spisested i Ringsted – og med god grund! Henover sommeren når solens stråler falder over Ringstedet, åbner vi nemlig op for vores dejlige tagterrasse, hvor man kan nyde et lækkert måltid eller måske bare en øl i dejlige omgivelser.

Appetitvækkende brunch

Besøger du vores café og restaurant i dagtimerne, så kan vi byde på en appetitlig brunch, hvor du kan få alt hvad hjertet begærer. Vores kokke gør sig hver dag umage for, at kunne give dig en smagsrig og autentisk oplevelse fra det italienske køkken. Vores brunch er nemlig inspireret fra støvlelandets fantastiske madglæde og entusiasme, brunchen er bestående af bl.a. italienske pandekager, brunchpølser, røræg med bacon, italiensk pålæg og mange andre spændende tiltag.

I hverdagene serveres der en brunchtallerken, og i weekenden bliver den ene tallerken skiftet ud med en overvældende buffet. Buffeten er den samme delikate brunch, som du kender den fra hverdagen, men bare ad libitum.

Læs mere

Kontakt​

La Rustica - Roskilde

Ro´s Torv 1, 1. sal, ​

​4000 Roskilde​

Hent rutevejledning

Tlf.: 46 32 63 47

E-mail: info@la-rustica.dk

La Rustica - Ringsted

Ringstedet, Klosterparks Allé 10,

4100 Ringsted

Hent rutevejledning

Tlf.: 57 67 03 32

E-mail: ringsted@la-rustica.dk

La Rustica - Ballerup

Ballerup Centret, 

Baltorpvej 2 2750 Ballerup

Hent rutevejledning

Tlf:  44 65 00 67

E-mail: ballerup@la-rustica.dk