Bestil bord

Roskilde

Ringsted

Ballerup

Vælg den ønskede restaurant

​Julefrokost i Ballerup i særklasse

​Hos La Rustica i Ballerup sørger vi hvert år for at afholde en julefrokost i særklasse til vores mange gæster, herunder både firmaer og private, der ønsker at gøre noget særligt ud af en af årets mest festlige dage. Vi har plads til op mod 100 personer i vores restaurant, hvor vi serverer lækker dansk julefrokostmad, som er lavet fra bunden af de bedste råvarer.

Vælg blandt andet mellem en 3-retters menu eller juleplatter med alt, hvad hjertet begærer.

Hold jeres julefrokost hos os

Hvorfor selv stå for mad, drikke og servering, når vi kan klare det hele for dig? Sæt dig til bords sammen med dine gæster, kolleger eller venner og nyd, hvor stressfrit det er at få det hele serviceret på et sølvfad - bogstaveligt talt. Vi har kompetente folk til at servere, og vi sikrer, at der ikke mangler noget som helst.​

Vi leverer også mad ud af huset til jeres julefrokost, hvis I allerede har et lokale til formålet. Bestil til minimum otte personer, og så leverer vi det hele til døren og sørger for, at alt stort set er klar til servering. Alt er i høj kvalitet, og der bliver gjort ekstra ud af at anrette det æstetisk flot.

Kontakt os for bestilling af mad eller reservation

Skal du holde julefrokost i Ballerup, er du mere end velkommen til at reservere plads til både store og små selskaber. Vi anbefaler, at du er ude i god tid, hvis du vil være sikker på, at der er plads. Uanset om du skal holde det hos os eller vil have mad ud af huset, kan du ringe for bestilling i god tid.

Kontakt os på telefon 44 65 00 67 eller skriv til vores e-mail ballerup@la-rustica.dk. Vi ser frem til din bestilling.​

Kontakt​

La Rustica - Roskilde

Ro´s Torv 1, 1. sal, ​

​4000 Roskilde​

Hent rutevejledning

Tlf.: 46 32 63 47

E-mail: info@la-rustica.dk

La Rustica - Ringsted

Ringstedet, Klosterparks Allé 10,

4100 Ringsted

Hent rutevejledning

Tlf.: 57 67 03 32

E-mail: ringsted@la-rustica.dk

La Rustica - Ballerup

Ballerup Centret, 

Baltorpvej 2 2750 Ballerup

Hent rutevejledning

Tlf:  44 65 00 67

E-mail: ballerup@la-rustica.dk