Brunch i den bedste kvalitet i Ballerup​

​Leder du efter en kanon god brunch? Hos La Rustica i Ballerup kan du nyde en lækker, hjemmelavet brunch til familievenlige priser.

Vi serverer den bedste brunch i Ballerup

I vores brunch-anretning finder du alt det, som du kender fra en traditionel brunch, men med et præg af det italienske køkken. Vi er nemlig kraftigt inspireret af det magiske støvleland og dets traditionsrige køkken. Vores kokke arbejder løbende på at sammensætte retter på nye og spændende måder, så du får den bedste oplevelser, når du besøger vores restaurant i Ballerup.

Vi mener derfor også, at du får den bedste brunch i Ballerup hos La Rustica.​

Priser på vores brunch

Brunch tallerken kr. 129,- (MANDAG - FREDAG)

Brunch buffet kr. 179,-     (LØRDAG & SØNDAG)

Kontakt os og reserver et bord

Vi oplever engang imellem travle perioder, og derfor kan du med fordel bestille et bord i forvejen, så du er sikker på at få et ledigt bord, når du har inviteret kæresten eller familien på lækker brunch.

Reserver bord i vores restaurant i Ballerup ved at ringe til os på telefon 44 65 00 67 eller skrive til e-mail ballerup@la-rustica.dk. Du kan også booke bord online via nedenstående knap. Har du nogle spørgsmål angående maden eller andet, hører vi naturligvis også gerne fra dig.

Bestil bord her

Italiensk inspireret luksus brunch

I hverdagene serverer vi en luksus brunchtallerken, som vil kunne få enhver mund til at løbe i vand. Brunch platten består af alle de klassiske elementer du finder i en brunchtallerken, men med et tvist af det italienske køkken.

I vores luksus brunch finder du bl.a.
røræg med bacon, brunchpølser, italienske pandekager med ahornsirup, forskelligt udvalg af pålæg, ost, årstidens frugt, ristet toast, marmelade, en lille kage, yoghurt med müsli samt rugbrød og franskbrød.


Pris for vores brunch

Pr. person 129,-

Uimodståelig brunchbuffet i Ballerup

Lørdag til søndag kan du få vores uimodståelige brunchbuffet, som har alt du kunne tænke dig. Buffeten er inspireret af vores brunchtallerken fra hverdagene, men bare ad libitum. Endvidere er der selvfølgelige fri kaffe, the og juice. Ingen går fra vores restaurant i Ballerup sultne.

Hold din fødselsdag, barnedåb eller andre specielle mærkedage over en brunchbuffet. Det er dejlig nemt, at kunne invitere familie, venner og kollegaer på brunch, og ikke skulle tænke på at rydde op - den klarer vi nemlig for dig.

Priser for brunch buffet

Kun 179,- for voksne inklusiv fri kaffe, the og juice

Børn u/12 år 89,-
​Børn u/2 år GRATIS

Beliggenhed i Ballerup centret

Vores restaurant har en kanon beliggenhed i Ballerup centret, så det er dejlig nemt at komme hertil med offentlig transport, og parkeringsmuligheder er ligeledes gode. Kommer i et større selskab, så har vi selskabslokaler, der kan husere helt op til 100 personer. 

Holder du en selskabsfest hos os, så kan du sammensætte menuen ud fra vores a la carte menu, eller i samarbejdet med vores kokke. Vores søde og kreative kokke hjælper dig gerne med at sammensætte din drømme menu.

Har du lyst til at vide mere om vores restaurant samt mulighederne for at holde din næste fest hos, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon:​44 65 00 67​.

Kontakt​

La Rustica - Roskilde

Ro´s Torv 1, 1. sal, ​

​4000 Roskilde​

Hent rutevejledning

Tlf.: 46 32 63 47

E-mail: info@la-rustica.dk

La Rustica - Ringsted

Ringstedet, Klosterparks Allé 10,

4100 Ringsted

Hent rutevejledning

Tlf.: 57 67 03 32

E-mail: ringsted@la-rustica.dk

La Rustica - Ballerup

Ballerup Centret, 

Baltorpvej 2 2750 Ballerup

Hent rutevejledning

Tlf:  44 65 00 67

E-mail: ballerup@la-rustica.dk